• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit

WERKWIJZE MAATWERK AANVRAAG MET 3D IMPRESSIE

Dat gaat heel simpel en snel! Mail ons jouw wensen en de maatvoering. Als alles duidelijk is voor ons dan gaat de afdeling binnendienst aan de slag en maakt voor jou een 3D impressietekening, plattegrond en offerte. En dat alles binnen 2 werkdagen. Indien wij vragen hebben over jouw wensen of op basis van onze ervaringen een aanpassing willen voorstellen, dan nemen we hierover contact met jou op (bij voorkeur telefonisch). Tip: Mail bij de aanvraag ook een plattegrond en foto's of voorbeelden. 

Duizend-en-1 combinaties mogelijk
Bij Moduhout kun je op creatieve wijze jouw eigen exclusieve buitenverblijf samenstellen. Er zijn vele opties mogelijk waarmee je kunt mixen en matchen. De afmetingen zijn per 50cm te verlengen in de breedte en in de diepte. Je kunt zowel Douglas hout als Noord Europees Vuren hout behandeld toepassen. Er zijn diverse soorten wandbekleding opgenomen in het assortiment. Deze zijn toepasbaar als buitenwandbekleding maar ook als binnenwandbekleding indien een dubbele wandbetimmering gewenst is. Wij bieden 7 kleuren aan waarbij de kleuren ook met elkaar te combineren zijn. 1 van de leukste onderdelen zijn de trendy wandmodules. Denk hierbij aan steellook ramen en wandmodules, kantelbare lamellen wandmodules en steellook schuifwanden. Ook met het dak kun je diverse stijlen creëren. Standaard heeft het dak een overstek van 25cm rondom. Bij het dak overstek kun je klossen toepassen ter verfraaiing. Je kan de dak elementen ook naar voren schuiven, dan heb je aan de achterzijde geen overstek en aan de voorzijde 50cm overstek. Of wat dacht je ervan om het overstek helemaal weg te laten en een verticale wandbekleding toe te passen voor een ultra modern en strak uiterlijk. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tip: bekijk ook de inspiratie pagina om ideeën op te doen.

100% Nederlands product
1 van de dingen waar wij als team ontzettend trots op zijn is onze unieke formule. Wij hebben namelijk het gehele proces in eigen beheer. Van productinnovatie en tekenkamer tot marketing, schaverij en productie. Het gehele productieproces vindt plaats in onze eigen Nederlandse productiefabrieken. Hiermee zijn wij volledig in control en hebben wij doelbewust de keuze kunnen maken voor een order-gestuurd productieproces. Dit stelt ons in staat om ieder buitenverblijf volledig naar wens te leveren.