Neem contact op

Verzenden
*Verplichte velden
De aanschaf van een buitenverblijf brengt genoeg keuzes en overwegingen met zich mee.
Welke afmetingen? Welk type dak? Met veranda of zonder veranda? Aan welke kant komt de veranda? In de zon of juist uit de zon? Is de montage moeilijk? Ga ik het zelf doen of besteed ik het uit? Komt daarna ook gelijk alweer een scala aan accessoires voorbij. Maar waarvoor dienen ze nu eigenlijk precies en zijn ze ook belangrijk voor jou? Hier helpen wij natuurlijk graag bij.
 
Buitenverblijven op maat
Staat het gewenste model er niet tussen? Niet getreurd. Wij bieden namelijk ook maatwerk buitenverblijven. Alle producten worden uitsluitend in Nederlandse productiefabriek geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een model leveren die exact aan jouw wensen voldoet, zonder dat jij hier extra voor hoeft te betalen. Wij bieden namelijk maatwerk zonder meerprijs. Daarnaast is er ook geen langere levertijd als bij een standaard product. Als we weten wat jouw wensen zijn, kunnen wij een prijsopgave voor je maken. Ook is het mogelijk om een 3D impressietekening te laten maken van het model dat jij in gedachten hebt. 
 
Schroom niet om contact met ons op te nemen.
Wij denken graag met je mee!
 
Uiteraard zijn wij ook per telefoon en e-mail te bereiken.

Openingstijden

Maandag09.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Moduhout.nl

  • Phileas Foggstraat 37,
    7825AK Emmen
  • KvK-nummer: 61076295
  • Btw-nummer: NL854194903B01
Verzenden, betalen en retourneren
Uniek: prefab leverwijze

Onze bouwpakketten worden niet simpelweg als losse materialen geleverd die u zelf op maat moet zagen. Nee, bij ons gaat dat gelukkig net even anders. In onze productiefabriek worden de wanden, vloeren en het dakbeschot prefab voorbereid in elementen van maximaal 1.20 meter breed. Hiermee bespaart u veel montagetijd (en frustratie). 
Hoe u zich dat moet voorstellen? Dat leggen we u graag uit.

We dienen rekening te houden met onderstaande punten:
- Licht en ergonomisch werken (een prefab element moet goed tilbaar zijn en mag dus niet te zwaar worden)
- Moeilijk bereikbare locaties (een prefab element mag niet te groot zijn, omdat het ook op moeilijk bereikbare locaties moet kunnen komen)
- Transport (het pakket moet te vervoeren zijn met een vrachtwagen met kooi-aap)
Omdat dit de uitgangspunten zijn, worden de prefab elementen maximaal 120cm breed gemaakt.

Het pakket wordt geheel compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen en dakbedekking met 10 jaar garantie. Daarnaast wordt er een algemene montagehandleiding en specifieke documentatie als aanzichten, plattegrond en montagelijst bij geleverd.

Een beter visueel beeld krijgen van hoe de opbouw in zijn werk gaat? Bekijk dan deze video.

Het pakket wordt gratis thuisbezorgd door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden, in België of Duitsland worden transportkosten in rekening gebracht.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u 2 weken voor de verzending van het pakket een e-mail van onze afdeling planning om de exacte leverdatum met u af te stemmen. Tevens ontvangt u een telefoonnummer welke u 1 werkdag voor levering kunt bellen voor een tijdsindicatie van levering.

Bestellingen

Een bestelling is zo geplaatst. Maar hoe gaat het dan verder? Mocht je voor de betaaloptie iDeal of Creditcard hebben gekozen, dan ontvang je automatisch een betalingsbevestiging nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Mocht je voor de optie, transport rembours hebben gekozen, dan dient 25% vooraf per bankoverschrijving betaald te worden en kun je 75% per pin bij aflevering bij de chauffeur betalen. Let wel op, dat je hiervoor thuis dient te zijn. Je ontvangt, 1 á 2 weken voor de verzending van het pakket, een e-mail met daarin de leverdatum en de contactgegevens. Middels deze contactgegevens kun je 1 werkdag voor levering contact opnemen voor een tijdsindicatie van levering op de afgesproken dag. (Hiervoor dien je het ordernummer bij de hand te hebben). Uiteraard belt de chauffeur op de dag van levering ook altijd nog een half uur van te voren.

Omdat al onze producten worden geproduceerd in eigen Nederlandse productiefabriek kunnen wij leverbetrouwbaarheid bieden.

Betalingen

Wij willen dat jouw shoppingervaring probleemloos verloopt! Daarom hebben we meerdere betaalwijzen waaruit je kunt kiezen:
• iDeal creditcard of bankoverschrijving - €0,-
• Creditcard - €0,-
• Bankoverschrijving - €0,-
• Bancontact / Mister Cash - €0,-
• Belfius - €0,-
• Rembours - 75% betaling per pin bij levering en 25% vooraf per bankoverschrijving (alleen mogelijk in Nederland) - €25,-

Rembours

Wanneer je kiest voor rembourszending kun je 75% van het totaalbedrag per pin afrekenen aan de chauffeur. 25% dient vooraf per bankoverschrijving te worden voldaan. Let wel op dat je dan thuis dient te zijn en je jouw pinlimiet moet verhogen.

Verzendingen

Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst, gaat de afdeling werkvoorbereiding en de tekenkamer voor jou aan de slag. 1 week na bestelling gaat het tuinhuis definitief in productie. Wij hanteren op dit moment een levertijd van 3 tot 4 weken. Uiteraard kunnen wij in overleg een specifieke datum afspreken. Wanneer de order binnen 1 week voor levering wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van het totale orderbedrag in rekening te brengen.

Onze bestellingen worden bezorgd door Wegman Transport. Je ontvangt, 1 á 2 weken voor de verzending van het pakket, een e-mail met daarin de leverdatum en de contactgegevens van de transporteur. Je kunt 1 werkdag voor levering contact opnemen met de transporteur om een tijdsindicatie te ontvangen. (Hiervoor dien je het ordernummer bij de hand te hebben).

Wij leveren onze tuinhuizen gratis door heel Nederland, (m.u.v. de Waddeneilanden).

• Nederland: €0,- (*m.u.v. de Waddeneilanden)
• Waddeneilanden: op aanvraag
• België Vlaanderen: € 250,-
• België Wallonië: € 350,-
• België Luxemburg-Namen: € 450,-
• Duitsland: € 200,-

Privacy policy
Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Moduhout.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.