• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit
XL & Special

MODUHOUT XL & SPECIAL

Wist je dat wij ook gespecialiseerd zijn in grote en geïsoleerde producten en projecten? Moduhout is onderdeel van de Tuinbeurs Groep. Binnen deze groep hebben wij alles aan boord om jou volledig te ontzorgen. We hebben een eigen Nederlandse productiefabriek, showroom Tuinbeurs Nederland en montageteam. In de fabriek wordt onze houtbouw zo ver mogelijk prefab voorbereid. Van origine maakten we tuinhuizen en buitenverblijven. De afgelopen jaren hebben we echter steeds meer bouwkundige kennis opgedaan en specialisten aangetrokken.Dit heeft geresulteerd in ons Moduhout XL & Special assortiment.

Maak een afspraak

DE MOGELIJKHEDEN VAN MODUHOUT XL & SPECIAL

De mogelijkheden van Moduhout zijn eindeloos. Hieronder kun je een aantal voorbeelden vinden.

HET BELANG VAN DUURZAAMHEID

Duurzaam bouwen heeft de toekomst en we zijn continu bezig om ons hier in te ontwikkelen. We vinden het dan ook belangrijk om gebruik te maken van circulaire en CO2 neutrale materialen. Het grote voordeel van hout is dat het nooit opraakt en dat het CO2 opslaat. Daarnaast is isolatie bij ons ook een belangrijk onderwerp. Hoe beter je isoleert, hoe minder je hoeft te verwarmen. Dit heeft een positief invloed op het milieu, maar natuurlijk ook op jouw portemonnee. Daarnaast is het gebouw lekker koel in de zomer en warm in de winter. Wij kunnen bouwen volgens de BENG-norm en adviseren je hier graag in

ONZE WERKWIJZE

Onze vakkundige adviseurs bundelen hun vakkundigheid met jouw wensen om samen een ontwerp te maken. We werken deze uit in een 3D impressie zodat je direct een realistisch beeld krijgt. We gaan hier net zo lang mee door totdat je een warm gevoelt krijgt. Gaan we samenwerken, dan wordt jouw verblijf met net zo veel liefde in onze fabriek gemaakt. Kies je ervoor om jouw verblijf (deels) te laten monteren, dan wordt deze door onze vakkundige monteurs geplaatst.

Onze werkwijze

EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wij denken graag met je mee om jouw idee tot leven te laten komen. Je kunt zowel telefonisch als in onze showroom een afspraak inplannen. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend. Vaak kunnen wij al vroegtijdig een prijsindicatie afgeven. Liggen we een beetje op één lijn, dan werken we een 3D ontwerp en aanbieding voor je uit.

Maak een afspraak