• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit

Onze visie

Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Ons idee is een succesvol en innoverend buitenverblijven merk neer te zetten waarbij de productie volledig in Nederland plaatsvindt. Een merk met een sterke beleving, waar verbinding met het buitenleven een zeer belangrijk aspect is. ‘‘Where outside meets happiness’’.

Wij willen graag een buitenverblijven merk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, creativiteit, innovatie, ontzorgen, duurzaamheid, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.

Hoe ziet de toekomst eruit? Moduhout wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van buitenverblijven.

Onze kernwaarden

Exclusiviteit & Creativiteit
Buitengewoon in zijn soort. Dat is mogelijk bij Moduhout door onze eigen Nederlandse productiefabriek. Het nét even wat anders doen en creatief denken, maakt dat we een uniek product kunnen leveren.

Innovatie
De ontwikkeling stopt nooit. Constant zijn we bezig om onszelf alsook onze producten door te ontwikkelen. De feedback van onze klanten, de input van onze werknemers, zorgen ervoor dat we onze producten telkens beter kunnen maken.

Ontzorgen
We zijn onderscheidend in ons soort omdat we er helemaal op gericht zijn jou het gemak te geven. Een buitenverblijf dat supermakkelijk op te bouwen is en waar je meteen veel plezier van zult beleven. De opbouw is simpel en snel met kant en klare modules. Wie wil dat nou niet?

Duurzaamheid
Tijdens het ontwikkelen en produceren van onze producten vinden wij het belangrijk dat we sociaal betrokken zijn bij onze werknemers. Het welzijn van onze medewerkers is erg belangrijk. Milieu staat hoog bij ons in het vaandel. Voor elk boom die gekapt wordt, planten wij er een terug. We streven er naar om producten te leveren aan onze klanten die een lang leven meegaan. De wereld verandert constant en wij proberen mee te veranderen.

Sfeer & Service
Een voorwaarde is dat onze producten sfeer moeten uitstralen. We vinden het belangrijk dat onze producten het gevoel van geluk, gezondheid en gezelligheid uitstralen. Het stopt niet bij de verkoop van een product. Ook na de aanschaf vinden we het belangrijk om betrokken te blijven bij onze klanten.

Uniek & Handgemaakt PREFAB
Geen enkel product dat wij uitleveren is hetzelfde. Voor elk product worden de mooiste planken hout zorgvuldig uitgekozen in onze fabriek. Onze producten zijn handgemaakt en worden op maat gemaakt voor onze klanten. In de fabriek worden van te voren de elementen prefab gemaakt waardoor onze klanten de producten makkelijk kunnen monteren.

Maatschappelijk betrokken
In onze onderneming komen verschillende geslachten, leeftijden, etnische groepen en culturen tezamen en krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt net zo goed een kans. We houden maatschappelijke en politieke ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en proberen hierop in te spelen.