• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit

Telefonische of fysieke oriëntatie

Wij begrijpen graag echt goed wat je bedoelt en plannen daarom eerst een (kort) oriëntatiegesprek met je in. Samen vormen we hier de basis voor jouw ontwerp en worden de eerste schetsen gemaakt.

Prijsschatting

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Op basis van de oriëntatie geven wij een prijsschatting af. Onze eigen Nederlandse productiefabriek geeft ons de mogelijkheid om flexibel met jouw wensen en jouw budget mee te bewegen.

Showroombezoek (optioneel)

Na de oriëntatie en prijsindicatie beoordelen wij of het nodig is om een showroombezoek in te plannen. Bij sommige materiaalkeuzes is het toch even prettig om deze met eigen ogen te zien en te ervaren. Dit gaat uiteraard altijd in overleg en op basis van jouw wensen.

Locatiebezoek (optioneel)

Kies je ervoor om de montage uit handen te geven, dan plannen wij een locatiebezoek bij je in. De bereikbaarheid is namelijk van groot belang (denk aan het bepalen van de transportmiddelen). We willen dit graag met eigen ogen zien om een gedegen advies en aanbieding te maken.

Aanbieding en 3D ontwerp

Op basis van de gemaakte keuzes gaan we druk aan de slag met het maken van een aanbieding en 3D ontwerp om jouw idee tot leven te brengen.

Productie en montage (optioneel)

Het leukste stukje. Jouw buitenverblijf wordt met zorg met de hand gemaakt in onze eigen Nederlandse productiefabriek. Als dit klaar is, dan wordt deze bij jou op locatie gebracht en met net zoveel zorg in elkaar gezet.

Nazorg

Wij streven naar een zorgeloze ervaring. Mocht er toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dit direct voor je op en denken we graag met je mee. Samen zorgen we voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn en jarenlang van kunt genieten.