• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit


Moduhout in de grootste overdekte showroom van Nederland

Ben je van plan om Moduhout tuinhuizen en veranda's in het echt te bewonderen? Op deze pagina vind je alle informatie over de showroom van Moduhout in de grootste overdekte showroom van Nederland, gevestigd in Emmen.

De showroom van Moduhout is als shop-in-shop gevestigd in de showroom van Tuinbeurs Nederland. Hier kun je onze producten bekijken en de materialen en kleuren in het echt ervaren. In deze showroom kunnen de adviseurs je uiteraard ook van informatie voorzien. Daarnaast hebben we de belangrijkste informatie over onze producten weergegeven op de website. Heb je toch nog verdere vragen, dan kun je ons ook altijd snel bereiken via de telefoon of e-mail.


MODUHOUT bij Tuinbeurs Nederland

Onze showroom locatie te Emmen is gevestigd in het bedrijf Tuinbeurs Nederland. Emmen in Drenthe? Dat klopt! Het is voor veel bezoekers een eindje rijden, maar de moeite echt waard! Er staan diverse Moduhout modellen opgesteld in verschillende indelingen en samenstellingen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je volop inspiratie opdoen.

Gezellige koffiehoek, gratis parkeren en springkussen voor de kids
Dat begint goed, de auto kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Heb je een lange rit achter de rug of wil je alle inspiratie even laten bezinken? Neem dan een lekker kopje koffie met gevulde koek in de gezellige Tuinbeurs koffiecorner. Ook aan de kinderen is gedacht; er staat een springkussen binnen opgesteld en er is een blokhut ingericht als speelhoek.

Over Tuinbeurs Nederland
Tuinbeurs Nederland verkoopt, levert en installeert allerlei producten die in de tuin thuishoren. Naast blokhutten, tuinhuizen en overkappingen kan je er ook terecht voor de mooiste tuinkamers, veranda's, zonwering, schuttingen en bestrating. Bij Tuinbeurs Nederland kun je 52 weken per jaar genieten van al het moois dat zij te bieden hebben. Tuinbeurs Emmen is 6 dagen per week open en een kijkzondag op alle even weken.

 

MODUHOUT productiefabrieken zijn gevestigd tegenover Tuinbeurs Nederland

Het is geen toeval dat ons grootste kijkpunt gevestigd is in de showroom van Tuinbeurs. De Moduhout productiefabrieken bevinden zich namelijk tegenover de showroom van Tuinbeurs Nederland. De medewerkers van Tuinbeurs komen wekelijks op onze locatie en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

 

Moduhout showroom bij Tuinbeurs Nederland
Tuinbeurs Nederland
Phileas Foggstraat 37
7825 AK Emmen
 
Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:30
Zondag (op de even weeknummers)13:30 - 16:00