• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit
Een tuinkantoor die jou verrast

Een tuinkantoor die jou verrast

Met een tuinkantoor creëer je je eigen afgezonderde plekje waar je makkelijk naartoe kunt lopen. Dit maakt het werken erg productief en prettig. We maken samen met jou een ontwerp uit en verrassen je met onze ideeën. We leven ons helemaal in jouw situatie in. Het resultaat hiervan is een tuinkantoor die naadloos aansluit op jouw verwachtingen en deze soms zelfs overtreft.

De montage van jouw prefab tuinkantoor

We dragen niet alleen zorg voor het product, maar ook voor het proces dat naadloos op jouw wensen aansluit. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze om je volledig te laten ontzorgen of alleen hulp in te schakelen in de eerste fase. Onze medewerkers voorzien je hierna van deskundig advies zodat je zelf de afwerking van jouw tuinkantoor kunt doen. We gaan net zo lang door totdat je bij het proces en product een warm gevoel krijgt.

Geïsoleerd prefab tuinkantoor

Onze tuinkantoren worden prefab in onze eigen Nederlandse productiefabriek gemaakt. Hier worden alle modules zo ver mogelijk voorbereid om de montage zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Kwaliteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Isolatie is bij ons dan ook één van de belangrijkste onderwerpen. Door beter te isoleren hoef je namelijk minder te verwarmen. Goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. We kiezen de materialen voor onze geïsoleerde prefab tuinkantoren met zorg uit zodat deze zo min mogelijk impact maken op het milieu. Onze specialisten adviseren je hier graag in.

Onze beloftes

Het realiseren van een prefab tuinkantoor gaat niet over één nacht ijs. Wij vinden het belangrijk dat je je vertrouwd voelt. Dit geldt vanaf het moment dat de eerste schetsen worden gemaakt tot het moment dat het kantoor in jouw tuin staat. Wij zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van het luxe tuinkantoor in jouw tuin.    

Bekijk onze werkwijze

Laat jouw idee leven

In het oriëntatiegesprek worden de eerste ideeën en schetsen op papier gezet. Wij houden van transparantie en geven daarom vroegtijdig een prijsindicatie af. Liggen onze ideeën op één lijn, dan werken we een 3D ontwerp en aanbieding voor je uit. Dit doen we natuurlijk altijd vrijblijvend.

Plan een oriëntatiegesprek in