• Omdat buiten gelukkig maakt
  • Ontdek het gemak van eenvoudige en complete prefab doe-het-zelf bouwpakketten
  • Zelf samen te stellen
  • Uniek & handgemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit
Een mantelzorgwoning als fijne plek

Een mantelzorgwoning als fijne plek

Bij een mantelzorgwoning staat comfortabel leven centraal. Dit gebouw wordt in de buurt van de bestaande woning gebouwd. Het grote voordeel hiervan is dat je in een vertrouwde omgeving en dichtbij vrienden en familie kunt blijven wonen. Daarnaast maakt dit het prettiger voor de mantelzorger omdat deze geen grote afstand hoeft af te leggen.

Maak een afspraak

Een mantelzorgwoning uit eigen fabriek

Wij bouwen onze mantelzorgwoningen helemaal op maat in onze eigen Nederlandse productiefabriek. We bereiden hier zoveel mogelijk prefab voor om de montage zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Ook het proces kan helemaal op maat worden afgestemd. Zo kun je kiezen voor een cascowoning of een mantelzorgwoning die helemaal is afgewerkt. Wij zijn er bij iedere stap zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Mooi afgewerkt

Wij maken gebruik van robuuste en mooie materialen. Je kunt jouw woning helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Zo heb je de keuze tussen diverse type buiten- en binnenwandbekledingen en kleuren. De bevestigingsmaterialen worden standaard in de kleur van het hout geleverd. Dit zorgt voor luxe uitstraling.

Onze werkwijze

Wij houden van een transparante en open communicatie. We adviseren je met onze vakkundige kennis en geven zo vroeg mogelijk een prijsindicatie af. Deze wordt uiteindelijk verwerkt in een aanbieding op maat, zo compleet als dat jij dit wilt.

Bekijk onze werkwijze

Oriënteren op een mantelzorgwoning

Het ontwerpen van een mantelzorgwoning doen we echt samen met jou. Onze vakkundige adviseurs leven zich in jouw situatie in en sparren met je over de mogelijkheden. Dit resulteert in een mooie 3D tekening die vaak nog wel een keer over en weer gaat. We zijn pas tevreden als het ontwerp naadloos op jouw wensen aansluit.

Maak een afspraak